GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Nu är det snart dags att fira in det nya 2011.
År 2010 har inte varit ett så speciellt år för mig, eller jo kanske lite! Det har hänt många saker som jag aldrig har gjort innan. Dels så började året med att jag för första gången åkte tillsammans med convivium till jönköping där vi tog år 2010´s första guld. Strax efter det var det dags för att åka till rouen och frankrike som också var ett väldigt spännande äventyr :)

Sen så var det väl skola och så som vanligt, mycket prov inför alla nationella prov och så. Sen bar det iväg till italien för att åka skidor, nu förstår jag det egentligen inte fast ändå lite pga av hur jag kände mig då. Men att dissa laget och åka skidor isället känns ju as konstigt nu, men med tanke på läget så är de väl bara att acceptera :)
Sen så fortsatte skolan och konståkningen som vanligt, det var junior vm här i göteborg vilket jag aldrig komma glömma.

Sen så kom det sorgliga avslutet på klass 9A och tiderna med de bästa. Alla skulle splittras och det var så sorgligt, alla gick runt och krama varandra och grät samtidigt. Okej inte killarna då för de är ju så tuffa ;) haha men det var en sorglig dag!
Sen kom vi till sommaren då det inte hände så mycket för min del. Baaaaara sommar jobb typ. Men jag klämde in en vecka mitt i allt och åkte och cykelluffa med Sofie och Anna! Något jag aldrig komma glömma heller. Vi cykelluffa mellan varandras landställen så det blev väl en 5-6 mil totalt :D Sen så hade j ag väl typ 3 veckor till som jag var ledig men kändes som jag i stort sett bara jobba..

Sedan kommer vi till hösten och det är dags att börja på gymnasiet i en ny skola och konståkningen drog i gång igen efter uppehåll. I början av denna hösten var väl inte så lätt för min del. Rätt tufft blev det på håll och kanter.
Det var någon vecka där som man helst kunnat skippa, men jag har lärt mig av mina misstag. Jag ska sluta att bry mig om vad andra tycker, jag ska köra mitt. Inte tänka på på vad andra säger, eller bry mig om folk som inte bryr sig tillbaka framför allt. Min energi ska inte jag lägga på saker som bara gör mig sårbar, det ska bara göra mig starkare.

Konståkniingen rulla på som vanligt och det var helt plötsligt dags för första kvalet på Tjörn, som också vi kamma hem guldet på. Dagarna gick i kylan och och snön börja komma. Det blev halt ute och man börja se folk små halka, som också är kul för man skrattar ju lite inom sig, oftast, hihi. Sedan kom julen och nu är det nyår :D

Jag har lärt mig en del under året. Mycket att ta med mig, med det är bra. Ser fram emot 2011! Mycket roliga saker kommer att hända :D

Skrev allt detta lite under stress nu, haha. Men hoppas jag inte glömde att för mycket, finns alltid massor av småsaker som man minns, men det känns onödigt o skriva. Nu blir det att fira in det nya året! Ha de gott! <3


Hoppas ni har haft ett trevligt år!